DE TOKOMAN WATERLOOPLEIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Tokoman Waterlooplein. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2024 om 21:09 Tokoman is altijd goed. We zagen op de tracker dat de bezorger verkeerd werd gestuurd (niet alle bruggen zijn voor fietsers in het Oostelijk Havengebied), desondanks nog warme en lekkere roti!
30 jan 2024 om 18:25 Tokoman is altijd superlekker. Alle collega’s hebben heerlijk geluncht. Broodjes waren vers en lekker warm.
26 jan 2024 om 14:35 Incorrecte levering, veel ontbrak. Geen contact mogelijk met de toko. Al met al geen aanrader.
6 jan 2024 om 20:40 Ik bestel altijd het roti schotel die is heerlijk. Deze keer de rotirol besteld. Ik vond het erg droog en weinig gevuld. Volgende keer ga ik weer voor de schotel!
15 okt 2023 om 19:58 The food is always very tasty, have ordered many times.
27 sep 2023 om 14:21 Was really delicious and delivered as scheduled!
25 aug 2023 om 23:31 As always very good food, love to order here. Delivery was quick.
6 jul 2023 om 17:44 De roti kip was heel lekker
7 jun 2023 om 18:34 Het is te schandalig voor woorden! Mijn eten is duidelijk verkeerd bezorgd geworden, waarbij ik meteen nadat ik de melding ontving, contact met jullie heb opgenomen via de website. Helaas wacht ik nog steeds op het eten en op jullie reactie!
19 mei 2023 om 22:44 Lekker verse broodjes, alleen wat zuur erbij was lekker geweest
12 mei 2023 om 8:51 wij zijn fan: smakelijk, goed gekruid & vers
5 mei 2023 om 15:40 Top!!